Kurumsal - GURU WORKS

Kurumsal

Home / Kurumsal

GuRu Works Hakkında

Hikayemiz

 

Bizler, sanatın farklı alanlarında 25 yılı aşan deneyimi olan Gülten ve kurumsal  iş hayatında başarılarla dolu 23 yıla imza atmış Ebru olarak,

2020‘nin Şubat ayında; sanat, aile ve iş tecrübelerimizi bir araya getirerek, yaşamlarımızda iç içe olduğumuz çocuklarımızdan, evlerimizden ve patili dostlarımızdan aldığımız ilham ile GuRu works’u kurduk.

 

Kuruluş aşamasında kadın girişimcilere ve yerli üreticilere yer verdiğimiz bir ekiple birlikte kendimiz tasarladığımız ürünleri; bebeklerimizin, patili dostlarımızın ve evlerdeki ihtiyaçlarımızın ayrıntılarını, kendi yaşamlarımızı da baz alarak üretime geçtik.

GuRu works ürünlerini tasarlarken; yeni trend tasarımlar, kumaşlar ve aksesuarlar araştırarak, sezonluk üretecegimiz el emeği butik koleksiyonlar olmasına önem verdik.

Çok önem verdiğimiz çevre dostu ve geri dönüşümlü malzemeleri kullanarak, gönderilerde kullanılan paketleri özenle hazırladık. Sonrasında rahatlıkla kullanabileceğiniz ve kadın girişimciler tarafından hazırlanan keten keseler içine yerleştirdiğimiz ürünlerle, eğlenceli ve bir o kadar zarif paketler tasarladık.

Her ne kadar butik ve küçük bir işletme ruhu ile yola çıksak da her daim genişleyen büyük bir ürün yelpazesine sahibiz. Müşterilerimize her zaman alabilecekleri en iyi hizmeti ve online alışveriş deneyimini, ürünlerimiz gibi butik ve profesyonelce vermeyi amaçlıyoruz.

 

GuRu Works’ü destekleyip, ailemize katıldığınız  için teşekkür ederiz.

Gülten & Ebru

GuRu Works 

 

X